botuesibordi800.jpg

Nr. 63 gusht 2009

Home
Nr. 65 - dhjetor 2009
Faqe 1
Faqe 2
Faqe 3
Faqe 4
Faqe 5
Faqe 6
Faqe 7
Faqe 8
Faqe 9
Faqe 10
Faqe 11
Faqe 12
Shtojca 1
Shtojca 2
Shtojca 3
Shtojca 4
Nr. 64 - shtator 2009
Faqe 1
Faqe 2
Faqe 3
Faqe 4
Faqe 5
Faqe 6
Faqe 7
Faqe 8
Faqe 9
Faqe 10
Faqe 11
Faqe 12
Shtojca 1
Shtojca 2
Shtojca 3
Shtojca 4
Nr. 63 gusht 2009
Faqe 1
Faqe 2
Faqe 3
Faqe 4
Faqe 5
Faqe 6
Faqe 7
Faqe 8
Fterra 9
Fterra 10
Faqe 11
Faqe 12
Shtojca 1
Shtojca 2
Shtojca 3
Shtojca 4
Nr. 62 qershor 2009
Faqe 1
Faqe 2
Faqe 3
Faqe 4
Faqe 5
Faqe 6
Faqe 7
Faqe 8
Faqe 9
Faqe 10
Faqe 11
Faqe 12
Gazeta Nr.61 - prill 2009
Faqe 1
Faqe 2
Faqe 3
Faqe 4
Faqe 5
Faqe 6
Faqe 7
Faqe 8
Faqe 9
Faqe 10
Faqe 11
Faqe 12
Gazeta Nr.60 - shkurt 2009
Faqe 1
Faqe 2
Faqe 3
Faqe 4
Faqe 5
Faqe 6
Faqe 7
Faqe 8
Faqe 9
Faqe 10
Faqe 11
Faqe 12

Fterra na pret f. 1
nga B.Xhama dhe M.Korkuti

Interviste me
Aleksandro Ruken, f.2,3
nga F.Shkurti

Bisnesi i ndershem i nje fterioti f.4
(Gjykim Dauti) 
nga Vullnet Mato

Mikeshat e mia neper bote f.4,5
nga Vullnet Mato

E ndjej veten krenar qe ju njoh juve fterioteve f.5
nga Artan Myftiu

Hasan Mehmeti - bilbili i kenges fteriote f.6,7
nga Agron Xhama

Xha Ganiu (Gani Maci) f.8
nga Fatmir Dusha

Kujtime nga vendlindja f. 9
nga Sheri Mita

Copeza bisede me miq te Fterres f. 9
nga Profit Zani

Litervia ne Korkutaj... f. 10
nga Rakip Korkuti

U ndane nga jeta dhe Elegji per Sami Kofinen dhe
Nexhdet Macin f. 11
nga Feksor Shkurti

Enciklopedia e Kurveleshit
f. 12


Shtegur te vendlindjes
f. 12


SHTOJCE
me vjersha per Fterren:

Rr. Tish Daija (ish Kom.Parisit) Ndertesa 1 hyrja 13 ap.2
Tel: +355 4 244 1014Cel 0692154981
Tirana, ALBANIA